Sram Red XPLR AXS Wide Gravel Group Set 1x13 PM 170MM
Sram Red XPLR AXS Wide Gravel Group Set 1x13 PM 170MM
Sram Red XPLR AXS Wide Gravel Group Set 1x13 PM 170MM
Sram Red XPLR AXS Wide Gravel Group Set 1x13 PM 170MM
Sram Red XPLR AXS Wide Gravel Group Set 1x13 PM 170MM
Sram Red XPLR AXS Wide Gravel Group Set 1x13 PM 170MM
Sram Red XPLR AXS Wide Gravel Group Set 1x13 PM 170MM
Sram Red XPLR AXS Wide Gravel Group Set 1x13 PM 170MM
Sram Red XPLR AXS Wide Gravel Group Set 1x13 PM 170MM
Sram Red XPLR AXS Wide Gravel Group Set 1x13 PM 170MM

Sram Red XPLR AXS Wide Gravel Group Set 1x13 PM 170MM (406704)

0,00
Marka : SRAM
Fiyat : ₺208.200,00(KDV Dahil)

SRAM RED XPLR AXS Wide Disc HRD Flat Mount Gravel grup seti 1X13 | 170MM Powermetere Aynakol

Yeni Red XPLR grup seti ile SRAM sadece bir vites eklemekle kalmıyor. Tam montajlı arka vites değiştiriciye sahip Red XPLR grup seti, 13 vitese yükseltme ve artırılmış menzile ek olarak, daha zorlu çakıl yollarının taleplerini karşılamak için önemli ölçüde daha sağlam hale geldi. Zincir yönetimi de önemli ölçüde iyileştirilmiştir. UDH standardı ve ayar vidalarının ortadan kaldırılması, montajı ve mükemmel ayarı her zamankinden daha kolay hale getirir. Olağanüstü ergonomiye sahip Red AXS HRD vites-fren sistemi, tüm el pozisyonlarında size tam kontrol ve fazlasıyla yeterli frenleme gücü sağlar. Buna ek olarak, komple grup setinin ağırlığı 150 gramdan fazla azaltılmıştır. Her zamanki gibi, kişiselleştirme ve ürün yazılımı güncellemeleri SRAM AXS uygulaması aracılığıyla rahatça gerçekleştirilebilir.

 RED XPLR AXS Powermetere aynakol seti ile antrenmanlarınızdan en iyi şekilde yararlanmak için güvenilir ve hassas bir güç ölçer elde edersiniz. Yeni örümcek tasarımı ve içi boş karbon krank kollarının optimize edilmiş katman yapısı sayesinde ağırlık, aynakol dişlisi dahil 512 gramda hoş bir şekilde düşük kalır. Kalın ve ince dişlerin (Narrow Wide) dönüşümlü olarak kullanıldığı kanıtlanmış SRAM X-Sync diş profili, zincirin aynakol dişlisine güvenli bir şekilde oturmasını sağlar. Aynakol dişlisi, krankın düzenli görünümüne katkıda bulunan SRAM dişli montaj standardı kullanılarak takılmıştır. Krank mili, çok çeşitli krank uygulamaları için DUB Road alt braket standardı için geliştirilmiştir. Krank mili, ilgili DUB orta yatak aracılığıyla tüm yaygın orta yatak yuvalarıyla uyumludur. Kolay izleme ve ürün yazılımı güncellemeleri için güç ölçeri SRAM AXS uygulaması üzerinden rahatça yapılandırabilirsiniz.

Powermetre özellikleri:
- Dişli montajlı aynakol dişlisi hafiftir
- 10K Aktif Sıcaklık Telafisi
- Bluetooth Low Energy veya ANT+ üzerinden kablosuz veri aktarımı
- MagicZero sürüş sırasında güç ölçerinizi otomatik olarak kontrol eder ve kalibre eder
- Hızlanma sensörleri aracılığıyla kadans ölçümü (ek mıknatıs gerekmez!)
- IPX7 standardına göre su geçirmez yapı
- LED güç göstergesi sizi her zaman pil seviyesi hakkında bilgilendirir
- 200 saat çalışma süresi (CR2032 standardına göre aletsiz pil değişimi)
- Güç Dengesi sol ve sağ bacağın gücünü bağımsız olarak ölçer
- +/- %1,5 ölçüm hassasiyeti

AXS HRD vites-fren sistemi
Yeni AXS HRD vites-fren sistemi ile SRAM, yeni Red bileşenleri arasında gelişim açısından en büyük sıçramayı gerçekleştirmiştir. Hem başlıkların şekli hem de karbon fren kolu yeniden tasarlandı. Daha geniş bir el boyutu yelpazesi için geliştirilmiş ergonomiye ek olarak, yeniden tasarlanan fren kolları tüm gidon konumlarından önemli ölçüde daha iyi güç aktarımı sunar. Kısmen değiştirilmiş bir pivot noktası ve ana pistonun vites değiştirici gövdesine taşınması sayesinde, frenler hem alt gidonlarda hem de kaputlarda tek parmakla uygulanabilir. Öne çıkan bir diğer özellik ise, ANT+ uyumlu bisiklet bilgisayarlarını çalıştırmak için de kullanılabilen, davlumbazlara entegre edilmiş ek vites değiştirme düğmesidir. Dokulu ana vites değiştirme kulakçıkları kanıtlanmış eTap vites değiştirme mantığına göre çalışır. Vites yükseltmek için bir basmalı anahtar ve vites düşürmek için bir basmalı anahtar. Her iki kürek de aynı anda çalıştırılırsa ön vites değiştirici vites değiştirir. Vites değiştirme davranışı SRAM AXS uygulaması aracılığıyla kişiselleştirilebilir ve ek SRAM Kablosuz Blip Vites Değiştiriciler de entegre edilebilir. Kol genişliği elbette ulaşılması kolay bir altıgen soket vida kullanılarak ayarlanabilir. Bundan bağımsız olarak, kol ile gidon arasındaki teması önlemek için kol üzerindeki basınç noktası da ayarlanabilir.
Yeniden tasarlanan fren kaliperleri sadece daha sert değil, aynı zamanda önemli ölçüde daha hafiftir. Kolay montaj ve sürtünmesiz çalışma için balata boşluğu genişletilmiştir. Bleeding Edge teknolojisi basit ve temiz hava alma sağlar.
İnce tasarım sayesinde SRAM, Red HRD vites-fren sisteminde önceki versiyona kıyasla 83 gramlık etkileyici bir ağırlık tasarrufu sağlamayı başardı.

AXS 13 vitesli arka vites değiştirici | 46T

Gravel bisikleti arka vites değiştiricilerindeki yükler, yol bisikleti muadillerine göre önemli ölçüde daha fazladır. Sadece zeminden gelen darbeler değil, aynı zamanda uçan taşlar ve dal parçaları da arka vites değiştiriciye kolayca zarar verebilir. Bu nedenle SRAM, yeni Red XPLR arka vites değiştiricinin geliştirilmesinde kendini kanıtlamış Transmission dağ bisikleti arka vites değiştiricilerinden bazı teknolojileri bir araya getirmiştir. UDH vites değiştirici askısına sahip kadrolara montaj için tam montaj tasarımı sayesinde, arka vites değiştirici önceki versiyona göre önemli ölçüde daha sağlam ve dayanıklıdır. Arka vites değiştirici, kısa süreliğine ayrışarak sert darbelerden bağımsız olarak kaçınabilir. Bir bileşenin hasar görmesi durumunda çok sayıda bileşen değiştirilebilir. Arka vites değiştirici, Red XPLR 10-46 diş kaseti ile kullanım için özel olarak tasarlanmış ve optimize edilmiştir, böylece ayar vidalarına gerek kalmadan arka vites değiştiriciyi ayarlamak her zamankinden daha kolay hale gelmiştir. Dağ bisikletlerinden ilham alan yaylı kavrama ile zincir, en zorlu titreşimlerde bile aynakol dişlisine güvenli bir şekilde oturur. Bir diğer öne çıkan özellik ise Transmission arka vites değiştiricilerden uyarlanan alt Magic Wheel vites değiştirici kasnağıdır. Bir çubuk makarayı engellese bile zincirin hareket etmesini sağlar.

13 vitesli kaset
Gravel bisikletleri vites oranı konusunda özel taleplerde bulunur. Bir yandan en dik rampalar ve uzun tırmanışlar için küçük dişlilere ihtiyaç duyarken, diğer yandan uzun düz bölümlerde veya sprint finişinde optimum kadansa sahip olmak için ince bir kademeye ihtiyaç duyarsınız. Bu dengeleme eyleminde ustalaşmak için SRAM, yeni Red XPLR kasetini 13 vitese yükseltti. 46 diş ile en büyük dişli de 2 diş artırılarak aralık genişletildi. Transmission dağ bisikleti kasetlerine benzer şekilde, en büyük dişlinin jant tellerine bir ofseti vardır. Bu tasarım sayesinde XPLR 13 vitesli kaset, geleneksel bir SRAM XDR freehub gövdesi ve tüm SRAM 12 vitesli flattop zincirlerle uyumludur. Her bir dişlideki optimize edilmiş vites değiştirme özellikleri sayesinde, en zorlu rotalarda bile en iyi vites değiştirme kalitesinin keyfini çıkarabilirsiniz. Sadece 289 gram ağırlığıyla kaset, 12 vitesli XPLR kasetten de önemli ölçüde daha hafiftir. Düşük ağırlık, revize edilmiş bir X-Dome yapısı sayesinde elde edilmiştir. İlk 10 dişli sertleştirilmiş çelikten bir bloktan frezelenmiştir. Son zincir dişlisi alüminyumdan yapılmıştır ve aynı zamanda yine alüminyumdan yapılmış ve üzerine perçinlenmiş 32 ve 38 dişli zincir dişlileri için bir örümcek görevi görür.

HAMMERHEAD Karoo Bisiklet Bilgisayarı (3. Nesil)

Bisiklet dünyamızda pozitif bir gücü temsil etmektedir. İster günlük ulaşım ister atletik rekabet için olsun, bisiklet sağlık, zindelik ve kişisel gelişimi teşvik eder. Hammerhead'de odak noktası, bireysel gelişim arayışı ve buna bağlı faydalardır. Sadece sınıfının en iyisi olduğuna inandıkları ürünleri geliştirirler.

Yeni Hammerhead Karoo yenilik, tasarım ve performansta bir kilometre taşıdır. Sürüş verilerinizin ve haritalarınızın renkli görselleştirilmesi ve sezgisel yapılandırılması için en iyi ekrana sahip etkileyici bir akıllı telefon kalitesinde ekrana sahiptir. Çalıştırma, duyarlı dokunmatik ekran veya alternatif olarak klasik düğmeler aracılığıyla yapılır. Akıllı tasarım ve yenilikçi yazılımın birleşimi Karoo'yu özellikle kullanıcı dostu yapar. Hızlı dört çekirdekli işlemci ve 4 GB RAM sorunsuz çalışma, kısa şarj süreleri ve gelişmiş pil ömrü sağlar. 64 GB dahili hafıza haritalarınız, rotalarınız ve antrenman planlarınız için daha fazla alan sunar. Hammerhead piyasadaki en çevik yazılımı sunar. Yeni özellikler ve iyileştirmeler cihazınızı her zaman güncel tutar.

Hammerhead Karoo ile ilgili detaylı bilgiye Buradan ulaşabilirsiniz

SRAM PACELINE X Rotorlar

SRAM, en yumuşak ve en sessiz fren paletini aldı ve şimdiye kadar ürettikleri en hafif alüminyum taşıyıcıyı verdi. Paceline fren yolu sessiz fren çalışması sunar. SRAM Kilitleme halkası dahildir.

SRAM RED zincir

SRAM, şimdiye kadar ürettiği en hafif ve en dayanıklı zinciri aldı ve daha hafif hale getirdi. Hem de hiçbir ödün vermeden. HollowPin yapısı, katı bir pimden daha hafif ve daha güçlüdür ve dış ve iç plakalardaki kesikler, önceki nesle göre 13g azalır. Bu da daha hafif, daha hızlı, daha güçlü ve daha dayanıklı bir zincirle sonuçlanır.

Şarj cihazı/Pil  Arka vites değiştiricideki entegre akü 1000 kilometreden fazla menzile sahiptir. Şarj durumu bir LED ışık aracılığıyla her an okunabilir ve aküler birlikte verilen şarj cihazı kullanılarak bir saat içinde yeniden şarj edilir.

Teknik veriler:
Uygulama alanı: Gravel,CX
Malzeme: Karbon, alüminyum, plastik
Dişliler: 1x13
Fren tipi: Hidrolik disk fren
Fren montajı: Düz montaj
Fren hidroliği: DOT 5.1
Fren hattı: 950 mm | 1800 mm
Güç ölçüm sistemi: Örümcek ölçüm sistemi | çift taraflı ölçüm
Pil güç ölçer: CR2032 düğme hücre
Pil ömrü güç ölçer: 200 saate kadar
Veri aktarımı akıllı telefon | bisiklet bilgisayarı: Bluetooth, ANT+
Uyumluluk Kablosuz Blip ek vites değiştiriciler: evet (3 çifte kadar)
Krank mili: DUB Geniş Yol
Krank uzunlukları: 170 mm
Diş sayısı aynakol dişlisi: 42T 
Zincir Çizgisi: 47,5 mm
Q-faktörü: 150 mm
Aynakol dişlisi montajı: SRAM Dişli Montajı
Örümcek montajı: Doğrudan Montaj | SRAM 8-Bolt
Kaset derecelendirmesi: 10-11-12-13-15-17-19-21-24-28-32-38-46 teeth
Freehub gövde uyumluluğu: SRAM XDR
Fren rotorları: 160 mm Paceline | Merkez Kilit (isteğe bağlı)
Pil ömrü: yaklaşık 1000 km

Üreticiye göre ağırlık: 2488g (170mm)

Not: Aynakol sadece DUB WIDE ROAD orta yataklar ile kullanılabilir

Teslimat Kapsamı:

101666 1x Hammerhead Karoo GPS Km Saati
406725 1x SRAM RED XPLR DUB Wide AXS Powermeter krank, 1x Threat-Mount aynakol dişlisi dahil 170MM 42T
406722 1x SRAM RED AXS HRD vites fren kolu 1x 13 sol ve sağ Flat mount fren kaliperleri ve fren hatları dahil (Kullanıma Hazır)
406724 1x SRAM RED XPLR AXS arka vites değiştirici pil dahil 13 vites | 46T
406723 1x SRAM XPLR XG-1391 13 vitesli kaset | 10-46T
406629 1x Red 12-/13-vitesli flattop zincir 126 Link(Raİnbow)
405711   1x Sram Etap şarj cihazı ve şarj kablosu
406537 2x SRAM Paceline X 160 mm fren rotorlar
405949 1X Sram eTAP/AXS Batarya

 

 

 

 

 

Marka
SRAM
Bisiklet Tipi
Gravel,Cx
Materyal
KARBON
Arka Aktarıcı Vites Sayısı
13
Vites Değiştirme Sistemi
ELEKTRONİK
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.